vineri, 23 mai 2008

Ce vina au pomii, retina si neuronii nostri?



Pana acum m-am abtinut in a posta pe blog chestiuni legate de campania electorala. Dar dupa azi dimineata nu am putut sa ma mai abtin. Iata deci cateva cuvinte.

Poate mi s-a parut mie exagerat, caci dimineata stiti cum sunt oamenii, morocanosi, vad in ceata, merg pe trei carari fiind in general(sau poate e numai vorba de mine, desi nu cred) chiauni de somn. De dimineata m-am trezit, m-am spalat pe fata si pe dinti ca sa ma dezmeticesc, dar cand am iesit pe usa tot ametit de somn eram. Pana am coborat si am iesit din camin, unde m-am trezit brusc. Locuiesc in caminul 10 din Timisoara, si imi place ca locuiesc in camin, in primul rand ca aici sunt foarte multi copaci, este verde si frumos primavara. Nu si azi dimineata, pendru ca, peste noapte s-au gandit domnii de la PD-L sa decoreze fiecare pom(click pe imagine pentru a se vedea mai bine), fiecare uluca de gard, fiecare indicator auto si fiecare stalp de iluminat public sau electric cu o panglica de un portocaliu tipator, nevrotic, pe care il puteti admira si dumneavoastra in aceasta poza. Gestul m-a scarbit profund. Dar asa sunt romanii. Eu nu votez in Timisoara, pentru ca nu domiciliez stabil aici, la fel ca toti studentii ce locuiesc in complex. De aceea vin si intreb: care era rostul panglicilor?


Mai mult, in fata spitalului judetean se masoara glicemii si tensiuni arteriale gratis. Un lucru care este benefic, pentru ca exista pacienti diabetici care nu au bandelete suficiente sa isi faca un control glicemic adecvat. Si o patesc pe plan vascular. Dar vin si intreb: de ce era asa de necesar ca acel cort sa fie portocaliu? Si, daca se poate face acest lucru, de ce trebuie sa tina cat o campanie electorala? Oare dupa vot(ca se pare ca Ciuhandu e foavorit din prima) va mai fi acel cort in fata spitalului? Ma indoiesc.

Pentru panglicile si retinele noastre, ale cetatenilor de rand, faceti click pe play:


IRIS- ORANGE
Asculta mai multe audio Muzica »

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ei, parcă numai la voi! Să vezi la noi... (nu c-ar fi o laudă!) :)

Vampiriac spunea...

mie toate campaniile electorale mi-au provocat scarba.