marți, 6 mai 2008

Spot pentru alegeri

Pentru ca CNA a interzis difuzarea unui spot care spune multe, ma folosesc de libertatea de exprimare de pe blog pentru a-l promova pentru ca sunt intru totul de acord cu el.

IATA-L:

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mă cam ia cu friguri! Chiar că te face să te gândeşti de zece ori, înainte de a pune ştampila o dată. Îi judecăm cu păcat pe păstrătorii de morală integră, ne-or vrut numa' binele, dragii de ei! S-or fi gândit că se sperie poporu' cu televizoru' şi-n loc să se prezinte (-n bloc!) la vot, s-or zăvorî românii prin case. Au dreptate dumnealor! Un drept ne-o mai rămas şi pe ăla să ni-l refuzăm singuri? Propun deci, să ne revizuim atitudinea faţă de binefăcătorii noştri, da?! (aici ar urma aplauzele, plus-minus ceva urale să nu se supere Şefu' ăl mare!).

Vampiriac spunea...

@sukarit: eu le inteleg ingrijorarea. tu nu ai fi ingrijorat daca te-ai trezi intr-o zi ca trebuie sa muncesti ca asa faci nici un sfert din cat ai furat?! Le este ciolanul nesigur la ora actuala. Asta e. Le e frica de posibila pierdere a puterii, si prin comenzi politice, incearca sa combata o tentativa de trezire la realitate, fie ea cat de mica...

Anonim spunea...

Am auzit ieri (pe la Ordinea zilei) o explicaţie penibilă, a unuia (matusalemic) de-şi zice artist, moralist pe-acolo, prin CNA. Cică nu-i de sperietură, îi de ofensă, oprit. (De fapt nu oprit, mutat pe spaţiu electoral, pe baza unei legi în care clipul nu se regăseşte, dar asta-i altă poveste! :D) Adică, cum îndrăzneşte cineva să ne facă slugi pe noi poporu' (n-am sesizat dacă o fost cu P sau cu p!) se revolta dumnealui (aici am un dubiu, ori îi prost ori se face că nu ştie ce-i prin draga Românie! N-am vrut rima, aşa o ieşit!) şi cică n-am ştii (noi prostălăii!) să facem deosebirea, că dacă, că parcă, că....(virgulă să nu fim chiar tăntălăi!) cum să înţelegem noi ce-o vrut să zică clipu?! =D Aşa-mi plac mie omenaşii ăştia care mor de grija mea!