marți, 5 februarie 2008

DA!!!

Localnicii din Snagov au raspuns afirmativ la intrebarea daca sunt sau nu de acord cu schimbarea categoriei de folosinta a 56 de hectare din islazul comunal in categoria de folosinta constructii, in special pentru un circuit de curse auto.

Referendumul a fost validat. Era nevoie de 2.465 de voturi plus unu, pentru ca pe listele de vot au fost inscrisi 4.930 de alegatori. La cele patru sectii de votare s-au prezentat 2.857 de alegatori. Din cele 2.857 de voturi valabil exprimate, 2.687 au fost pentru schimbarea categoriei de folosinta a 56 de hectare din islazul comunal si 143 impotriva. Au fost anulate 27 de buletine de vot, au anuntat oficialitatile Snagovului.

Compania South Pacific Group va incepe in urmatoarele luni constructia primului circuit Grand Prix One din Romania, care va include o pista de automobilism de 3,8 kilometri, unde se pot organiza curse de Formula 3, spatii comerciale, show-room-uri, restaurante si un hotel de patru stele. Investitia va ajunge la 300 de milioane de euro.

Circuitul auto va putea fi folosit atat pentru competitii nationale, cat si internationale auto si moto, si va fi parte integranta din complexul Grand Prix One, pe care intentioneaza sa il construiasca la Snagov compania de dezvoltare imobiliara South Pacific.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu: