luni, 4 februarie 2008

Cand ceva nu merge bine...


Ce sa faci atunci cand ceva nu merge bine? In niciun sens... profesional vorbind, te lovesti de tot felul de obstacole idioate, iar in locul unde ar trebui sa gasesti liniste exista numai dezamagire si neimplinire...
Ca sa reusesc sa trec peste asta eu nu mai stiu cum sa fac... sa fug de probleme nu pot(si nici nu e bine), caci asa e pe la noi, suntem condamnati sa induram multe. In toata istoria noastra am avut probleme, ba cu romanii, ba cu trucii, ba cu tatarii, ba cu austroungarii, etc. Acum toate acestea si-au terminat existenta, dar am inceput sa ne facem noi, fara rost problemele noastre. Sunt foarte dezamagit de ceea ce este acum in Romania... si noi nu putem face nimic sau mai rau, nu vrem sa facem noi in privinta asta.
Eu unul o sa lupt in continuare pentru ceea ce cred eu, asa de greu imi este si asa de greu imi va fi... dar un lucru va spun sincer: VOI INVINGE. Pentru ca asa sunt eu. Cred in corectitudine si in dreptate. Astea sunt doua valori fundamentale care ne deosebesc de animale. Cei ce nesocotesc aceste doua principii nu sunt oameni, pentru ca nu sunt diferiti de animale.
In ultima vreme insa se pare ca nu imi mai sunt intelese ideile despre corectitudine... asta este. Imi pare rau de cei ce nu cred in ea, desi ii inteleg pentru ca la noi rabdarea a ajuns la o limita si deznadejdea s-a instalat acut in sufletul nostru. Si regret ca, datorita ultimelor evenimente din viata mea, asupra modului meu de a gandi si actiona planeaza un nor de suspiciune si neincredere. Voi proceda la lamurirea acestor lucruri. Asta este o promisiune.
Acestea fiind zise, eu o sa incerc sa ma apuc serios sa imi duc lupta la capat, pentru ca mai este mult pana la sfarstiul razboiului. Dar, cu o strategie potrivita, voi porni o contraofensiva eficienta, care sa ma duca exact acolo unde vreau. Cine mi se alatura?

Niciun comentariu: